Fernando Torres fansite | all about Nando

BARÁTNŐJE

 

"Mindig tudja hogyan nyugtasson meg, ha nem látom a fényt az alagút végén. 

 

Felébreszt, ha elaludnék, bátorít, ha arra van szükségem. 

 

Igazi támasz ő a számomra."

 

 

  • OLALLA

      Olalla Dominguez Liste egy nagyon szerény galíciai nő, s bár még csak 25 éves már 10 éve annak, hogy beleszeretett Torresbe. Fernando apjához hasonlóan ő is galíciai származású, szülővárosa Santiago de Compostela."Mióta Liverpoolban élnek nem jönnek olyan sűrűn, de itt lakik Olalla családja, a szülei. Fernando nem érzi magát nagyon otthonosan itt, mert mindenki megbámulja, de összességében szeret ide jönni." - árulta el Torres nagybátyja, Bruno. Olalla gyerekként a Fontińas Club Deportivoban korcsolyázott, de Fernando miatt "feladta karrierjét" és 5 éve Madridba költözött. A spanyol fővárosban diplomázott közgazdaságtanból, majd egy PR cégnél kapott állást ugyanitt, Madridban. Jelenleg az UNED nevű egyik leghíresebb spanyol szabad egyetem hallgatója Social Education szakon. Így maradhatott Liverpoolban amellett, hogy tanul.

 

  • KAPCSOLATUK TÖRTÉNETE

      Fernando mindössze 8 éves volt, amikor először találkozott Olallával Estordeban, a 'Costa da Morte'-n ismerkedtek meg, a Torres és a Dominguez család is itt töltötte nyaralását - ugyanannak az épületnek ugyanazon emeletén. Azóta gyakorlatilag elválaszthatatlanok, habár a szerelem természetesen csak később alakult ki, 16 éves koruk körül. Járni kezdtek, és szinte bolondultak egymásért. Készítettek egy interjút Nandóval még abban az időben, amikor a szüleivel élt. Ezt nyilatkozta akkor a szobájában. "Hosszú órákig beszélünk telefonon, mert santiagói, így nem látom túl sokszor. Itt vannak a fotók a falon. 9 hónapja jöttünk össze és remélem még sokáig együtt leszünk."

"Ide-oda utaztam, mivel Ő Santiago Compostelaban élt (Spanyolország északi partján). Nem volt jogosítványom, így nem volt más választásom, oda kellett repülnöm. Amikor bekerültem az Atletico Madrid nagycsapatába még nehezebb lett a helyzet...  de itt vagyunk, továbbra is együtt."

    Torres egyre sikeresebb lett, 19 évesen az Atleti csapatkapitányává választották és megvesztek érte a lányok. Ő azonban hűséges maradt gyerekkori szerelméhez.  A vádlijára még rá is tetováltatta első csókjuk időpontját, a 2001.07.07-ei dátumot római számokkal. Azonban nem csak Fernando szereti a tetkókat, Olallának is van egy pillangó alakú tetoválás a hasán. (Sőt, még piercinget is rakatott a köldökébe)
       Megjelent néhány pletyka arról, hogy 2006-ban rövid időre szakítottak, de ezt ők maguk nem erősítették meg. 2007 nyarán költöztek át Liverpoolba Nando klubváltása miatt és jelenleg Pepe Reináék szomszédságában élnek, ami nagy könnyebbséget jelent nem csak Fernando, de Olalla számára is. Reina felesége, Yolanda ugyanis Olalla egyik legjobb barátnőjévé vált Angliában, gyakran együtt járnak vásárolni is.
      Arról is rengeteg különböző elmélet terjengett, hogy milyen kapcsolatban áll Fernando és Olalla. Több helyen is azt állították, hogy már több éve jegyesek, és az esküvőt tervezgetik. 2007-ben állítólag majdnem összeházasodtak, de végül az átigazolás miatt nem lett belőle semmi. 2009 elején Olalla meglepő nyilatkozatot tett: "Még nem beszéltünk esküvőről, nagyon fiatalok vagyunk. Az sem igaz, hogy eljegyzési gyűrűt viselek."


       Később kiderült, hogy ez feltehetőleg csak a sajtófigyelem elterelésére szolgált, hiszen 2009 február elején több cikkben is azt írták: Torres a nyáron feleségül veszi barátnőjét, aki gyermeket vár. Olyan megbízható források is utalásokat tettek erre, mint az LFCGlobe illetve a The Mirror. Később képek is alátámasztátották a tényt, Olalla valóban terhes volt.
      A Valentin napot Monacoban töltötték és a képeken jól látszott Olalla gömbölyödő pocakja. Nem sokkal ezután azt rebesgették, hogy Fernandónak lánya lesz és, hogy július közepére várható a pici. Majd Enrique Cerezo, az Atletico elnöke egy televíziós műsorban végképp leleplezte Fernandóék titkát: "Azt mondta nekem, hogy lánya lesz."
       Teltek múltak a hónapok, néha előkerült egy-egy kép kettejükről, ahogy sétálgatnak, vagy épp ebédelnek, de továbbra sem lehetett biztosra venni semmit az esküvővel kapcsolatban.

       Aztán amikor senki sem számított rá, május 27-én, a BL-döntő napján hirtelen összeházasodtak. Kapóra jött nekik ez a figyelemelterelés. Csak polgári ceremóniára került sor, az is teljesen titokban folyt, mindössze két tanú volt jelen, a sajtó, sőt még a saját szüleik sem tudtak semmit az eseményről. (!) De nem sokáig maradhatott titokban, később több spanyol portál is közölte a hírt, miszerint Fernando Torres és Olalla Dominguez a madridi El Escorialban helyi idő szerint 14:00-kor házasságot kötött. A 7 hónapos terhes ara egy vörös Rosa Clara ruhát viselt, az esküvőt pedig Ignacio González Velayos celebrálta. A ceremóniát követően a két tanúval vacsoráztak, a nászútjukat  pedig Marbellában töltötték, mely egy Spanyolország déli részén található város.
           Kiderült, hogy Fernandóék Santiago de Compostela katedrálisában tervezték az esküvőt, de valószínűleg azért tartották akkor és azért Madridban, mert Olalla már a terhesség előrehaladott állapotában volt. Több helyen is azt írták, hogy a baba születése után egy másik, publikus ceremóniát is tartanak, melyre a családtagok és csapattársak is meghívást nyernek. Erről továbbra sincs semmi információnk.

           Jött a Konföderációs Kupa, amelyen a spanyolok a 3.helyet szerezték meg. Dél-Afrikából visszatérve Fernando rögvest Olalla szülővárosába, Santiago de Compostelába sietett, ott várták a baba érkezését. Pár nappal ezután július 8-án 10:30-kor meg is született a kislány, teljes nevén Nora Torres Dominguez. (Spanyolban mindkét szülő vezetéknevét megkapják) Nora természetes úton, 3700 grammal jött a világra a santiagoi La Rosaleda kórházban. Carmen Álvarez, Olalla családjának barátja volt a szülést vezető orvos.
           Fernando nem hagyta el a kórházat, a felesége szobájában aludt. Torres szülei is megérkeztek Madridból, hogy megnézzék a babát, Olalla családja és a barátok pedig többször is küldtek virágot a kismamának. Torresék szerénységét bizonyítja, hogy Olalla a kórházi kosztot fogyasztotta és semmilyen különleges kérése nem volt. Két napig voltak a kórházban, egyik reggel meg is mutatták Norát a nagyvilágnak. 

     Miután kiengedték őket a klinikáról Olalla szüleinek san lazaro-i házában tartózkodtak mind a hárman, majd Liverpoolba repültek.

   2010 május 22-én volt Nora keresztelője a Santiago de Compostela-i San Francisco templomban.

    

 

  • NYILATKOZATAIK EGYMÁSRÓL

Torres nem hiába kapta az El Nino nevet, ám felesége bevallotta, hogy Fernando nem is annyira kölyök, mint amennyire azt hiszik: "Fiatalon éretté kellett válnia ahhoz, hogy eljusson odáig, ahol ma tart."

Szeretettel beszélt párjáról: "Szeretem, hogy ilyen Fer, valós, egyszerű, szeretem ahogyan van. Ő is olyan szégyenlős, mint én, de egyszerre szórakoztató is."

Torres próbálja óvni magánéletét, barátnőjét a média elől, de már így is többször előfordult, hogy bírálták. "Rengeteg lehangoló pletykát és szóbeszédet el kellett viselnie, főleg amikor az Atleticoban voltam. Most ő is jól érzi magát."

Ahogy fogalmazott Olalla "alapvető" az életében. "Nagyon sokat tanultam tőle.
Így van ez akkor, ha találsz valakit, akivel le akarod élni az életed: sok közös tulajdonságotok van, sokat tanultok egymástól, de mindenekelőtt olyasmit ad neked, ami magadban nincs meg. Nyugtató hatással van rám, amikor méregbe gurulok, amikor rosszul mennek a dolgok, vagy ha elvesztünk egy meccset... Mindig tudja hogyan nyugtasson meg, ha nem látom a fényt az alagút végén. Felébreszt, ha elaludnék, bátorít, ha arra van szükségem. Igazi támasz ő a számomra."

 

 
● Üdv a Torres9fan-on!!

  Fernando Torres: az EB- és VB-győztes Kölyök. Korunk egyik legjobb futballistája, a Chelsea és a spanyol válogatott csatára, és nem mellesleg egy kétgyermekes családapa. Itt mindent megtudhatsz Róla. Képek, hírek, életével kapcsolatos adatok és minden ami egy fansite-on lenni szokott. Fedezd fel az oldalt! Kellemes időtöltést kíván..

esyti; a szerkesztő
U.I.:  Interaktívkodj!!! ;) 


>  REGISZTRÁCIÓ  <

 

 
● Navigáció

  FRISS

ÁLOMCSAPAT

  TORRES

TIPPJÁTÉK

MÉDIA

   VENDÉGKÖNYV

  OLDAL

   FRISSÍTÉSEK

INDEX

   FANLISTA

 

 
● Chat

 
● Top videó
 
● Oldalinfók
  SZERKESZTŐ: esyti
  HOST: g-portál
  URL: torres9fan.gportal.hu
  E-MAIL: KATT
  KEZDET: 2007.09.07
  MÁSIK OLDALAIM:
     Seth Green &
 
 MINDEN SAJÁT ÍRÁS / FORDÍTÁS  NE MÁSOLD!

 

 
● MY STORY MAGYARUL

> ELSŐ FEJEZET <

> MÁSODIK FEJEZET <

> HARMADIK FEJEZET <

> NEGYEDIK FEJEZET <

> ÖTÖDIK FEJEZET <

> HATODIK FEJEZET <

 

 
Látogatók
Indulás: 2007-09-07
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

anti spam


A FÉRJFOGÁS és a FÉRJMEGTARTÁS TITKAI, a SZERELEMRÕL MINDEN, a BOLDOG SZEXUÁLIS ÉLEThez vezetõ út: PSP    *****    PÁRKAPCSOLATI és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA: PSP alternatív spirituális tanácsadó képzés abszolút kezdõknek és haladóknak    *****    Hogyan kell a SZERELMET BEVONZANI ÉS MEGTARTANI? Mi a BOLDOG SZERELEM TITKA? A PSP-n megtudhatod!    *****    Minden amit TUDNI AKARSZ A SZERELEMRÕL ÉS A SZEXRÕL: PSP Párkapcsolati tanácsadó képzés * SZERELEM SZEXUALITÁS    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók